Fuglsang Musikforening

Fuglsang Musikforening blev stiftet de 31. marts 1996.

Foreningens mål er at give landsdelen og den danske musikverden mulighed for at bevare Fuglsang som den betydningsfulde kultur- og musikinstitution, det er husets mission at være.

Bestyrelsen arbejder meget bevidst på at tilbyde Lolland-Falsters koncertgængere en bred vifte af musikoplevelser, spillet af vores ypperligste musikere. Repertoiret spænder fra middelaldermusik til vore dages musik med tyngdepunktet i det, man kalder ”den klassiske kammermusik”. Men det er altid med en særlig glæde, at bestyrelsen åbner Fuglsang for helt nye kompositioner, urpremierer eller spændende, anderledes unge besætninger, som spiller værker, der er tilegnet dem.

Når bestyrelsen inviterer disse unge, eksperimenterende kunstnere er det dels for at understrege, at komposition er en levende, til stadighed søgende kunstart, dels i håbet om at tiltrække et ungt publikum.

I Fuglsang Musikforenings regi bliver hovedbygningens smukke koncertsal åbnet for 10 årlige koncerter, altid på månedens første søndag. I juli og januar holder vi pause.

Medlemskabet er personligt og koster 300 kr. om året. Det gælder et år frem, fra generalforsamlingen i maj. Medlemmerne har adgang til koncerterne for 100 kr. i stedet for den ordinære billetpris på 200 kr. Desuden får de automatisk tilsendt sæsonplanen, der udkommer først på sommeren, i god tid inden sæsonstarten i august.